КМДА Київська міська державна адміністрація


1 грудня 2018

Денна зміна підприємств «Київавтодору» перейняла естафету з прибирання столичних вулиць та доріг

Денна зміна підприємств «Київавтодору» перейняла естафету з прибирання столичних вулиць та доріг

Станом на 10.00 год. ранку до роботи задіяні 394 од. спецтехніки та 61 бригада з ручного прибирання. Роботи тривають одночасно в усіх районах міста.

Чимало киян запитують, за яким принципом здійснюється прибирання і як визначається послідовність прибирання вулично-дорожньої мережі. Відповідаємо, що першочергово прибираються магістральні вулиці, мости й шляхопроводи, вулиці, якими курсують маршрути громадського транспорту. Саме їх прибирання забезпечує життєдіяльність міста.

Наступні в черзі – вулиці районного та місцевого значення. Важливо, що кожна одиниця спецтехніки має свій маршрут прибирання, котрий визначений у технологічній картці, яку має кожен водій.

Окрема увага під час снігопадів приділяється безпечному пересуванню пішоходів. Малогабаритна техніка та бригади з ручного прибирання проводять обробку посипальними матеріалами та прибирання від снігу пiдходiв до наземних та підземних пiшохiдних переходів, сходових маршів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують столичні дорожники.

Комунальна корпорація «Київавтодор» ще раз наполегливо звертається до власників транспортних засобів з проханням не залишати свої автомобілі на узбіччях вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Подробиці в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.