Головна  →  Новини  →  27 листопада 2018

Вечірній Київ: "Комунальники проти ожеледиці: як у Києві борються з кригою"

Вечірній Київ: "Комунальники проти ожеледиці: як у Києві борються з кригою"

У ніч з 26 на 27 листопада підприємства комунальної корпорації Київавтодор обробляли дороги столиці протиожеледними матеріалами, аби забезпечити безпечний рух транспорту. Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на КК "Київавтодор".

Насамперед здійснювалась обробка мостів і шляхопроводів, оскільки вони є найбільш вразливими до утворення ожеледиці. Крім того, оброблені спуски та підйоми, дорожнє покриття з бруківки, перехрестя зі складними умовами руху., - повідомили у прес-службі.

Наразі на особливому контролі – тротуари, підходи до наземних та підземних пішохідних переходів, зупинки громадського транспорту. Для забезпечення безпечного руху пішоходів у всіх районах міста – як уночі, так і на світанку комунальники також проводили механізовану та ручну обробку доріг протиожеледними матеріалами.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/komunal-nyky-proty-ozheledytsi-yak-u-kyyevi-boryut-sya-z-kryhoyu?fbclid=IwAR1DWteo394uoQco1Nt5RNKVxFkOycU5Dl5VyBGclYukAUkf1-jdy93xUDY

Перейти до спискуВерсiя для друку