Головна  →  Новини  →  24 листопада 2018

Телеканал «ПРЯМИЙ»: У КИЄВІ ДО 1 ГРУДНЯ ЗАВЕРШАТЬ РЕМОНТ ПІВДЕННОГО МОСТУ

Телеканал «ПРЯМИЙ»: У КИЄВІ ДО 1 ГРУДНЯ ЗАВЕРШАТЬ РЕМОНТ ПІВДЕННОГО МОСТУ

У Києві цілодобово тривають роботи з капітального ремонту деформаційного шва на Південному мостовому переході. До 1 грудня планується завершити всі роботи та відновити рух транспорту по мостовому переходу.

Про це повідомила прес-служба комунальної корпорації "Київавтодор".

"Автодорівці вже виконали роботи з розбирання старого деформаційного шва, встановлення нового та армування плити прогонової будови. Сьогодні вночі було завершено наступний етап – укладання бетону і наразі тривають роботи з догляду за ним", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що позмінно чотири бригади дорожників працюють на цьому об’єкті, роботи виконуються як на проїзній частині мостового переходу, так і під нею.

"Після набору міцності бетону автодорівці перейдуть до двох завершальних етапів робіт – влаштування нової гідроізоляції та асфальтування ділянки ремонту деформаційного шва",- повідомили в комунальній корпорації.

До 1 грудня планується завершити всі роботи і зняти обмеження руху транспорту по мостовому переходу.

Пряме посилання на статтю: https://prm.ua/u-kiyevi-do-1-grudnya-zavershat-remont-pivdennogo-mostu/?fbclid=IwAR0R2uJEauwEjLvJvvXEJXw2ae0TqxgJA--4jwYiWM02zU-1lIZbXAsq5u4

Перейти до спискуВерсiя для друку