Головна  →  Новини  →  26 жовтня 2018

Столичні дорожники приймають вітання з професійним святом

Столичні дорожники приймають вітання з професійним святом

Сьогодні зранку Національна опера України знаходилася під знаком столичних дорожників. Справжні фахівці своєї справи – асфальтувальники та дорожні робітники, механізатори та чергові майстри, машиністи та трактористи стали головними героями сьогоднішнього свята, і саме на їх адресу лунали численні слова подяки, вдячності та щирих привітань.

Теплі слова на адресу автодорівців прозвучали від мера столиці Віталія Кличка: «Вітаю весь ваш великий колектив з професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника. Мені приємно, що серед вас є справді унікальні спеціалісти, які будували нашу столицю, і тепер передають свій досвід молодим працівникам».

Але ж яке свято без подарунків? Почесними грамотами та Подяками Київського міського голови, Департаменту транспортної інфраструктури та комунальної корпорації «Київавтодор» за багаторічну сумлінну працю та професіоналізм цього дня були відзначені кращі працівники підприємств корпорації «Київавтодор».

Крім того, 12 працівників підприємств комунальної корпорації «Київавтодор», які боронили незалежність нашої держави на сході України за героїзм, мужність та бойові заслуги у захисті України були нагороджені медаллю «Честь. Слава. Держава».

А за вагомий внесок у розбудову та реконструкцію дорожньої мережі міста Києва та високий професіоналізм Почесною грамотою Київського міського голови був нагороджений дружній колектив комунальної корпорації «Київавтодор».

Також цьогоріч продовжилася і добра традиція з відзначення кращих із кращих подарунковими сертифікатами на відпочинок до Єгипту, і 13 щасливчиків вже можуть планувати свою відпустку.

Зі щирими словами до своїх колег та підлеглих звернувся генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв: «Щороку ми доводимо, в першу чергу самі собі, що ми можемо, ми впораємося з найскладнішими задачами, що Київавтодору по плечу наймасштабніші проекти та завдання. Результатом нашої праці – відновленими дорогами та вулицями – кияни та гості столиці користуються щодня. І мені, безумовно, дуже приємно, що з року в рік ми все частіше чуємо від киян схвальні відгуки, добрі слова та вдячність. І тому я хочу щиро подякувати всім працівникам підприємств корпорації за таку непросту, але вкрай важливу працю».

На святі автодорівців були присутні і почесні гості: Анатолій Свирид - непереможний «кіборг», захисник Донецького аеропорту, члени Всесвітної дорожньої асоціації (PIARC) та делегація Ініціативи CoST Афганістан.

Музичні подарунки автодорівцям подарували перший в Україні естрадний хор «Alice White» під керівництвом Аліси Свешнікової, колектив бандуристів-віртуозів «Шпилясті Кобзарі» та Юлія Войс.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку