КМДА Київська міська державна адміністрація


25 жовтня 2018

Gazeta.ua: У Києві показали нову спецтехніку для зими

Gazeta.ua: У Києві показали нову спецтехніку для зими

Перед зимою столична влада закупила 44 одиниці нових тракторів і 10 міні-навантажувачів зі снігоочисним обладнанням.

Спецтехніка поповнила парк "Київавтодору" і вже готова до роботи. Загалом підприємство до осінньо-зимового періоду підготував 370 одиниць техніки. Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

Генеральний директор "Київавтодору" Олександр Густєлєв зауважив, що вся ця техніка дозволить більш оперативно та якісно прибирати столичні вулиці, проїзди і тротуари, особливо у зимовий період.

"Із 2014 року парк спеціальної техніки "Київавтодору" поповнився 221 одиницею техніки. Із них 158 – техніка для зимового утримання дорожньої мережі. Також підприємства корпорації завершують укладання договорів із організаціями на залучення допоміжної прибиральної техніки на випадок затяжних потужних снігопадів та виникнення надзвичайних ситуацій. Планується укласти договори на залучення до 150 одиниць техніки. Загалом у осінньо-зимовий період 2018-2019 років цілодобово у місті чергуватиме 424 одиниці снігоприбиральної техніки", – сказав Густєлєв.

Він також розповів, що "Київавтодор" закупив вже 90% від необхідних обсягів піску та солі, аби вдало пройти зимовий період. Усього місту необхідно майже 35 тисяч тон солі та 46 тисяч тон піску для обробки вулично-дорожньої мережі.

Частину закупленої спецтехніки показали на виставці, яка відбулася біля Національного комплексу "Експоцентр України".

Пряме посилання на статтю: https://gazeta.ua/articles/kiev-life/_u-kiyevi-pokazali-novu-spectehniku-dlya-zimi/865917?fbclid=IwAR2mIi1-w_WiJ3bC4V6q585Nrpjk9wAVKkQoiRzghrqCaiBSCY4_OKYd7c0



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.