КМДА Київська міська державна адміністрація


24 жовтня 2018

Київавтодор презентував своїх вірних «бойових помічників» - велико- та малогабаритну техніку, яку щоденно використовує для роботи

Київавтодор презентував своїх вірних «бойових помічників» - велико- та малогабаритну техніку, яку щоденно використовує для роботи

Напередодні Дня дорожника комунальна корпорація «Київавтодор» вже традиційно презентує киянам та гостям столиці своїх надійних «бойових помічників» - дорожню та спеціальну техніку, яку підприємства корпорації використовують у своїй щоденній роботі.

Цьогоріч на виставці було представлено 225 одиниць як нової, так і капітально відремонтованої техніки для зимового утримання, ремонту асфальтобетонного покриття, виконання будівельних робіт, нанесення дорожньої розмітки, а також інша спеціальна техніка всесвітньо відомих виробників «SCHMIDT», «BUCHER», «CRAFCO», «Hofmann», «LineLazer», «Wirtgen», «VOGELE», «МАN», «Mercedes» та інших.

Звичайно, найбільш затребуваною технікою на виставці - і це не дивно, адже зима не за горами, виявилася снігоприбиральна техніка. Зокрема, на виставці була представлена багатофункціональна снігоприбиральна техніка з боковими відвалами до 3-х метрів для прибирання магістральних вулиць міста, техніка, оснащена сніговим відвалом зі змінним кутом роботи, малогабаритні підмітально-прибиральні машини зі змінним обладнанням та сніговим відвалом для утримання тротуарів та вузьких вулиць столиці тощо.

Окремо було представлено 44 од. нових тракторів для прибирання тротуарів від снігу, які цьогоріч були придбані корпорацією за кошти міського бюджету.

Зазначимо, що підприємствами комунальної корпорації «Київавтодор» було підготовлено до роботи у зимовий період 370 од. спеціальної техніки. Разом з новим поповненням – тракторами та 10 мінінавантажувачами, у осінньо-зимовий період 2018-2019 років цілодобово чергуватиме 424 од. снігоприбиральної техніки.

Подробиці в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.