КМДА Київська міська державна адміністрація


22 жовтня 2018

У Києві розпочав роботу Міжнародний семінар Всесвітньої дорожньої асоціації з питань стратегічного планування та оцінки ефективності управління дорожнім сектором

У Києві розпочав роботу Міжнародний семінар Всесвітньої дорожньої асоціації з питань стратегічного планування та оцінки ефективності управління дорожнім сектором

Розвиток дорожньо-транспортної галузі сьогодні є одним з пріоритетів як на державному рівні, так і у столиці. І в цьому сенсі досвід та напрацювання міжнародних фахівців та експертів у цій галузі є для України вкрай важливим.

В рамках Міжнародного семінару члени Технічних комітетів Всесвітньої дорожньої асоціації (PIARC), провідні фахівці дорожньої галузі зі Швеції, Данії, Німеччини, Австрії, Франції, Іспанії, Італії, Австралії, Сінгапуру, США, Китаю та інших країн розглядатимуть питання стратегічного планування в дорожньому секторі, оцінки ефективного управління та створення інструментів для вимірювання ефективності роботи дорожніх адміністрацій на міському та національному рівні, впровадження сучасних новітніх технологій у будівництві та утриманні дорожньої інфраструктури.

Почесними гостями Міжнародного семінару стали Міністр інфраструктури України Володимир Омелян та Голова Асоціації міст України, Київський міський голова Віталій Кличко.

Своїм досвідом на напрацюваннями в питанні довгострокового планування та роботи транспортних адміністрацій вже встигли поділилися представники Данії, Швеції, Австрії, Сінгапуру. Семінар продовжує свою роботу.

Подробиці в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.