КМДА Київська міська державна адміністрація


20 вересня 2018

Вечірній Київ: "Київавтодор показав, як золоті ручки грестимуть сніг взимку"

Вечірній Київ: "Київавтодор показав, як золоті ручки грестимуть сніг взимку"

Як розповіли “Вечірці» у «Київавтодорі», підготовку до роботи взимку вони почали ще в літню пору. Комплекс робіт: ремонт спецтехніки та механізмів, закупівля посипальних матеріалів, навчання водіїв – на сьогоднішній день всі ці роботи вже на завершальному етапі.

-Зрозуміло, що особлива увага автодорівців при підготовці до зимового періоду приділяється снігоприбиральній техніці, адже поряд з новою технікою, яку столичні дорожники отримали в останні роки, є чимала кількість механізмів, які мають за своїми плечима не один десяток років і тому потребують додаткової перевірки, - говорять у «Київавтодорі». - Загалом для обробки та прибирання вулично-дорожньої мережі від снігу буде підготовлено 370 одиниць спеціальної техніки.

Крім того, на випадок інтенсивних затяжних снігопадів всі шляхово-експлуатаційні підприємства укладають договори на залучення техніки сторонніх організацій.

До речі, на випадок різкого погіршення погодних умов вже з 15 жовтня частина снігоприбиральної техніки шляхово-експлуатаційних підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» перейде на цілодобове чергування.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/kyivavtodor-pokazav-yak-zoloti-ruchky-hrestymut-snih-vzymku



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.