КМДА Київська міська державна адміністрація


18 вересня 2018

Дорожньо-будівельний сезон 2018 року триває

Дорожньо-будівельний сезон 2018 року триває

Масштабні роботи продовжуються на вул. Академіка Заболотного, Сім’ї Кульженків, Алматинській, просп. Академіка Палладіна, бульв. Вацлава Гавела, мосту Метро через Русанівську протоку та інших.

Так, на вул. Академіка Заболотного дорожники вже розпочали влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття у напрямку Одеської площі, зокрема сьогодні такі роботи виконуються на ділянці від вул. Сірка до просп. Академіка Глушкова. На інших ділянках триває влаштування основи дорожнього одягу та встановлення бортового каменю.

Також роботи з влаштування нової основи дорожнього одягу продовжуються і на іншому об’єкті - вул. Сім’ї Кульженків.

Широкий комплекс робіт виконується на вул. Алматинській та просп. Академіка Палладіна. На цих 2-х об’єктах дорожники ремонтують як проїжджу частину і тротуари, так і шляхопроводи.

На транспортній розв’язці на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри та Володимира Покотила виконуються роботи з встановлення бортових каменів на підходах до розв'язки зі сторони вул. Покотила, бетонування фундаменту опор зовнішнього освітлення, а також ремонт підземного переходу.

На шляхопроводі на перетині просп. Космонавта Комарова та бульв. Вацлава Гавела триває монтаж ліфтового обладнання та влаштування покриття з ФЕМів на майданчику вхідної групи трамвайної зупинки зі сторони вул. Стражеска.

На іншому шляхопроводі - на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської – дорожники ремонтують опори та влаштовують нове асфальтобетонне покриття тротуару на підходах до нього.

Подробиці в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.