КМДА Київська міська державна адміністрація


14 вересня 2018

На об’єктах капітального ремонту тривають ремонтні роботи

На об’єктах капітального ремонту тривають ремонтні роботи

На шляхопроводі на просп. Академіка Палладіна та підходах до нього дорожники вже влаштовують нове асфальтобетонного покриття, на вул. Академіка Заболотного та вул. Сім’ї Кульженків тривають роботи з влаштування основи дорожнього одягу, а на просп. Правди - дощової каналізації та встановлення бортового каменю.

На шляхопроводі на перетині просп. Космонавта Комарова та бульв. Вацлава Гавела виконуються роботи з влаштування покриття з ФЕМів майданчику вхідної групи трамвайної зупинки та ремонт сходів зі сторони вул. Стражеска, а також влаштування покриття з ФЕМів на підходах до зупинки зі сторони вул. Каблукова.

Продовжуються роботи і на транспортній розв’язці на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри та Володимира Покотила: дорожники встановлюють бортовий камінь та влаштовують тротуар зі сторони вул. Покотила, ремонтують підземний пішохідний перехід тощо.

У режимі 24/7 виконуються роботи з капітального ремонту мосту Метро через Русанівську протоку. Наразі на об’єкті тривають роботи з розбирання існуючих конструкцій мосту.

Подробиці в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.