Головна  →  Новини  →  6 вересня 2018

На об’єктах капітального ремонту тривають дорожньо-будівельні роботи

На об’єктах капітального ремонту тривають дорожньо-будівельні роботи

Так, на шляхопроводі на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської дорожники влаштовують тротуари на підходах до шляхопроводу та виконують роботи з піскоструменевого очищення балок споруди.

На транспортній розв’язці на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела триває монтаж ліфтового обладнання, ремонт опор, влаштування пандусів на трамвайних платформах, а також ремонт вхідного майданчику трамвайної зупинки зі сторони вул. Стражеска.

На вул. Академіка Заболотного та вул. Сім’ї Кульженків дорожники продовжують роботи з влаштування нової основи дорожнього одягу та встановлення бортового каменю, на вул. Алматинській виконується ремонт тротуарів та підходів до шляхопроводу, влаштовується нова шпальна система трамваю, встановлюються на проектну відмітку решітки зливоприймачів та люки оглядових колодязів.

Також продовжується капітальний ремонт просп. Академіка Палладіна та шляхопроводу, який розташований на цьому проспекті, просп. Правди та інших об’єктів дорожньої інфраструктури столиці.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку