Головна  →  Новини  →  30 серпня 2018

Олександр Густєлєв: Впевнений, що всі кияни, які користуються вулицею Генерала Родимцева вже оцінили її нове асфальтобетонне покриття, влаштований з нуля тротуар для пішоходів та сучасне освітлення

Олександр Густєлєв: Впевнений, що всі кияни, які користуються вулицею Генерала Родимцева вже оцінили її нове асфальтобетонне покриття, влаштований з нуля тротуар для пішоходів та сучасне освітлення

Вул. Генерала Родимцева у Голосіївському районі столиці пролягає у чудовій місцевості – біля Голосіївському парку. Проте, її технічний стан, і особливо відсутність тротуару для пішоходів була чималою проблемою для працівників та студенів Національного університету біоресурсів і природокористування України, а також прочан Свято-Покровського Голосіївського монастиря, які також постійно користуються цією дорогою.

Ця невеличка затишна вуличка дійсно потребувала ремонту, адже 40 років, з моменту будівництва у 1978 року, вона капітально не ремонтувалася.

«За два місяці вул. Генерала Родимцева повністю змінила своє обличчя, зазначає генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв. - Нове якісне двохшарове асфальтобетонне покриття з покращеного матеріалу полімерасфальтобетону влаштовано на нову 2-х шарову основу зі щебенево-піщаної суміші, для недопущення руйнування дорожнього одягу та підтоплень дощовими водами ділянки вул. Родимцева відремонтовано зливоприймальний оголовок, встановлено нові опори зовнішнього освітлення з сучасними енергозберігаючими LED світильниками».

Упродовж останніх днів, за словами очільника Київавтодору, автодорівці вже почали отримувати дзвінки від киян зі словами подяки за влаштований новий тротуар. До капітального ремонту пішоходам доводилось рухатись по проїжджій частині, що наражало їх на небезпеку та створювало чималі незручності. Особливо ця проблема поставала в осінній та зимовий періоди, коли на дворі рано темніє, і недостатнє освітлення вулиці у поєднанні з відсутністю тротуару становило загрозу безпеки пішоходів.

«Наразі ця проблема повністю вирішена. Пішоходи вже користуються новим тротуаром, влаштованим з високозносостійких ФЕМів, а сучасне LED-освітлення додає безпеки як водіям, так і пішоходам», - зазначив Олександр Густєлєв.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку