Головна  →  Новини  →  8 вересня 2015

Комунальна корпорація «Київавтодор» змушує нерадивих виконавців робіт сплачувати нанесені збитки за рахунок власних коштів

Комунальна корпорація «Київавтодор» принципово змінює ставлення своїх працівників до комунального майна, що знаходиться в його управлінні. Так, днями на одному з підприємств корпорації за безгосподарне ставлення до дорожніх знаків, якими огороджуються місця виконання робіт, були покарані інженерно-технічні працівники шляхом утримання з їх заробітної плати вартості пошкоджених знаків.

Нагадаємо, що це не перший випадок, коли керівництво Київавтодору змушує нерадивих виконавців та замовників робіт з власної кишені сплачувати нанесені матеріальні збитки. Зокрема, без повторних витрат з бюджету були усунені недоліки виконання робіт на вул. Народній та вул. Золотоустівській.

Як неодноразово підкреслював генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв, якість виконання робіт як підприємствами, що належать до сфери управління корпорації, так і інших компаній, що працюють на вулично-дорожній мережі, буде постійно перевірятися та, у разі виявлення недоліків, всі виконавці без виключення будуть проводити роботи з їх усунення за власний кошт.

КК «Київавтодор» і в подальшому буде відстоювати позицію відповідального та бережливого ставлення до спільного майна громади міста. 

Перейти до спискуВерсiя для друку