Головна  →  Новини  →  6 серпня 2018

Влітку субота та неділя стають для дорожників по-справжньому робочими днями

Влітку субота та неділя стають для дорожників по-справжньому робочими днями

Проспекти Академіка Палладіна та Правди, бульв. Вацлава Гавела, вулиці Олени Теліги, Академіка Заболотного, Сім’ї Кульженків, Алматинська, Генерала Родимцева, Ярославів Вал, Над’ярна, Попова, шляхопроводи на вул. Алматинській, просп. Академіка Палладіна, перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської, перетині просп. Космонавта Комарова та бульв. Вацлава Гавела, під’їзди до транспортної розв’язки біля станції метро «Позняки» - на цих та інших об’єктах упродовж вихідних тривали будівельні та дорожні роботи.

Так, на вул. Ярославів Вал та під’їздах до транспортної розв’язки біля станції метро «Позняки» дорожники завершили роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття проїжджої частини, на бульв. Вацлава Гавела тривали роботи з влаштування зливової каналізації, фрезерування старого асфальтобетонного покриття, демонтажу трамвайних плит на з'їзді з бульв. Вацлава Гавела на просп. Комарова в напрямку Кільцевої дороги, на вул. Олени Теліги встановлювалось сучасне розподільче огородження системи «Vario Guard», а на вул. Алматинській не припинялися роботи з улаштування основи дорожнього одягу проїжджої частини та тротуарів, встановлення бортового каменю тощо.

Активні роботи тривали на вихідних і на штучних спорудах, зокрема на шляхопроводі на перетині просп. Космонавта Комарова та бульв. Вацлава Гавела дорожники проводили монтаж металоконструкцій ліфтової шахти, встановлення бортового каменю, влаштування основи під сходи та щебеневої основи майданчику вхідної групи трамвайної зупинки зі сторони вул. Каблукова, проводили ремонт балок прогонової будови шляхопроводу та інші роботи.

На шляхопроводі на просп. Академіка Палладіна продовжувалися роботи з влаштування гідроізоляції, а на шляхопроводі на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської тривали роботи з улаштування основи дорожнього одягу на підходах до шляхопроводу, влаштування деформаційного шва на тротуарі та інші дорожньо-будівельні роботи.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку