КМДА Київська міська державна адміністрація


19 липня 2018

Комунальна корпорація «Київавтодор»: незабаром буде розпочато капітальний ремонт вул. Леонтовича, і наприкінці літа кияни вже бачитимуть результат – вулиця стане ще більш комфортною та привабливою

Комунальна корпорація «Київавтодор»: незабаром буде розпочато капітальний ремонт вул. Леонтовича, і наприкінці літа кияни вже бачитимуть результат – вулиця стане ще більш комфортною та привабливою

Дорожня інфраструктура столиці поступово оновлюється, у новий дорожній одяг вдягаються як центральні магістралі, так і невеликі затишні вулички.

«Вже незабаром «Київавтодор» розпочне капітальний ремонт вул. Леонтовича, - повідомив генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв. - У 2016 році було капітально відремонтовано бульвар Тараса Шевченка та вулицю Стрілецьку, в рамках поточного (середнього) ремонту виконано ремонт суцільним покриттям Золотоворітського проїзду, вул. Івана Франка та Ботанічного проїзду, наразі в роботі вулиця Ярославів Вал, а вже незабаром ремонт очікує на вулиці Леонтовича та Рейтарську. Таким чином ми комплексно оновлюємо дорожнє покриття одного із старовинних і улюблених районів столиці».

Вулиця Леонтовича прилягає до однієї з головних культурних пам’яток столиці – Володимирського собору. Щодня вулицею крокують як мешканці Києва, так і вітчизняні та іноземні туристи.

За словами Олександра Густєлєва, «Київавтодор» підійшов до робіт з капітального ремонту комплексно, і на вулиці буде влаштовано не тільки нове асфальтобетонне покриття проїжджої частини, відремонтовані тротуари і влаштована тактильна плитка для людей з вадами зору, а й встановлені додаткові клумби навколо зелених зон, облаштовані паркувальні кишені та оновлено штучне і декоративне освітлення.

На час проведення ремонтних робіт рух транспорту по вулиці буде перекрито. Про початок виконання дорожніх робіт буде повідомлено додатково.

До речі, в Шевченківському районі столиці тільки у цьому році вже виконано комплексний ремонт вул. Володимирської від пров. Рильського до Андріївського узвозу, завершуються роботи з капітального ремонту вул. Ярославів Вал, тривають роботи на вул. Назарівській, в рамках поточного (середнього) ремонту вже відремонтовані вулиці Паркова-Сирецька та Уссурійська.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.