КМДА Київська міська державна адміністрація


12 липня 2018

Мінлива погода останніми днями внесла свої корективи у спектр робіт, які тривали на об’єктах дорожньої інфраструктури

Мінлива погода останніми днями внесла свої корективи у спектр робіт, які тривали на об’єктах дорожньої інфраструктури

Враховуючи короткочасні, але сильні дощі, роботи з асфальтування не проводилися, проте на всіх об’єктах виконувалися численні підготовчі та будівельні роботи, виконання яких можливо за любих погодних умов.

Так, на вул. Алматинській дорожники продовжували роботи з влаштування нової дощової каналізації, встановлення бортового каменю, ремонту тротуарів та влаштування нової плитної системи трамваю.

На шляхопроводі на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської продовжувалися роботи з влаштування арматурного каркасу монолітної перехідної плити, а на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела – ремонт підпірних стін, піскоструменеве очищення монолітних парапетів трамвайної платформи, монтаж конструкцій навісів, ремонт балок прогонової будови тощо.

Не менш активні роботи тривали і на вул. Заболотного та просп. Палладіна, де наразі триває капітальний ремонт, зокрема на вул. Заболотного дорожники проводили роботи з влаштування основи покриття, а на просп. Палладіна – фрезерування старого покриття на з’їзді з просп. Палладіна на вул. Малинську та інші підготовчі роботи.

Подробиці в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.