Головна  →  Новини  →  26 червня 2018

Наша столиця стала першим Європейським містом, що увійшла до складу Всесвітньої дорожньої асоціації на регіональному рівні

Наша столиця стала першим Європейським містом, що увійшла до складу Всесвітньої дорожньої асоціації на регіональному рівні

В рамках візиту делегації Всесвітньої дорожньої асоціації PIARC до України було проведено зустрічі з Міністром Інфраструктури Volodymyr Omelyan та мером міста Києва Віталієм Кличко.
PIARC заснована у 1908 році та отримала статус консультанта ООН у сфері економіки та соціальних питань з 1970 року. До складу асоціації входять представники транспортних адміністрацій 121 країни світу.
Україна приєдналася до цієї організації ще у 1995 році на рівні країни (національному рівні).
А вчора наша столиця стала першим Європейським містом, що увійшла до складу Всесвітньої дорожньої асоціації на регіональному рівні!
ВЖЕ ВОСЕНИ цього року Міністерство інфраструктури України та Київська міська державна адміністрація - КМДА спільно проведуть 1-й в Україні семінар з управління дорожнім господарством, де колеги з міністерств та Національних дорожніх адміністрацій Данії, Швеції, Франції, США, Іспанії, Китаю, ЮАР, Австрії та навіть Австралії поділяться практичним досвідом та інструментами ефективного управління.
Офіційний анонс, програму та реєстрацію скоро буде відкрито на сайтах Міністерства Інфраструктури, КМДА та CoST.
Нагадаєм, директор Національного Секретаріату CoST Natalie Forsyukдолучилась до технічного комітету PIARC TC A1. Perfomance of Transport Administrations у жовтні 2017 року та працює над питаннями доброчесності та прозорості дорожнього сектору.

Детальніше про Всесвітню дорожню асоціацію тут:
https://www.piarc.org/en/

Перейти до спискуВерсiя для друку