Головна  →  Новини  →  8 травня 2018

Вечірній Київ: "Після капремонту вулиця Володимирська буде в єдиній кольоровій гамі"

Вечірній Київ: "Після капремонту вулиця Володимирська буде в єдиній кольоровій гамі"

Одна з найдавніших і найпривабливіших для туристів вулиць столиці –Володимирська – капітально ремонтується.

Як повідомляє прес-служба “Київавтодор», на сьогоднішній день ремонт триває на ділянці від пров. Рильського до Андріївського узвозу. В рамках капітального ремонту оновлення торкнеться не лише проїжджої частини, яка отримає нове 2-х шарове покриття, а й тротуарів, які вдягнуться у нові ФЕМи.

Дорожники вже завершили роботи з влаштування нижнього шару дорожнього одягу на площі 6 тис. кв. м і готуються до влаштування верхнього. Одночасно перевлаштовано 64 одиниці оглядових колодязів та 767 п. м. бортового каменю.

Важливий аспект – ремонт тротуарів. Навіть існуюча тротуарна плитка потребувала ремонту у вигляді перекладання та заміни пошкоджених елементів, адже старі комунікації під тротуарами не раз і не два аварійно ремонтувалися, створюючи нерівності, воронки та просадки. Крім того, перекласти тротуарну плитку було необхідно і для підняття тротуарів на проектну відмітку.

Після ремонту тротуари на вулиці Володимирській матимуть єдину гаму, додаючи вулиці особливого шарму та неповторності.

Проте і до тротуарної плитки, яка наразі влаштована на вул. Володимирській, дорожники підійшли по-господарські (див. фото). Під час ремонту дорожники її акуратно відсортировують та збирають на спеціальні палети, і у подальшому вона обов’язково отримає своє «друге життя» на інших вулицях міста.

Нагадаємо, що у минулому році на вул. Володимирській був виконаний капітальний ремонт на ділянці від вул. Льва Толстого до вул. Богдана Хмельницького.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/pislya-kapremontu-vulytsya-volodymyrs-ka-bude-v-yedyniy-kol-oroviy-hami

Перейти до спискуВерсiя для друку