Головна  →  Новини  →  29 квітня 2018

Не менш активні роботи, ніж на дорогах столиці, цими днями тривають і на штучних спорудах

Не менш активні роботи, ніж на дорогах столиці, цими днями тривають і на штучних спорудах

На шляхопроводі на перетині вул. Олени Теліги та Кирилівської вчора був розпочатий капітальний ремонт – дорожники проводять роботи з фрезерування, демонтажу бортового каменю та розбирання покриття тротуару.

Продовжуються роботи на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела: на об’єкті виконуються роботи з підготовки до бетонування ділянки підпірної стінки, ремонту прогонових будов та інші підготовчі роботи.

На кільцевій розв’язці на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила, в рамках капiтального ремонту якої ремонтуються три шляхопроводи та чотири підземних пішохідних переходи, виконуються роботи з розбирання бетонного бар’єрного огородження на підході до розв’язки, влаштування арматурного каркасу та підготовка до бетонування монолітної плити автопроїзду.

На транспортній розв’язці на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського проводяться роботи на нижній частині шляхопроводу, на Борщагівському шляхопроводі – проведено роботи з влаштування нового асфальтобетонного покриття.

Більше подробиць в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку