Головна  →  Новини  →  25 квітня 2018

На минулому тижні було розпочато роботи з гарантійного поновлення дорожньої розмітки

На минулому тижні було розпочато роботи з гарантійного поновлення дорожньої розмітки

Комунальна корпорація «Київавтодор» постійно веде претензійну роботу з підрядними організаціями. Це стосується як випадків неякісного виконання дорожньо-ремонтних робіт, так і нанесення дорожньої розмітки.

Так, упродовж минулого тижня, враховуючи сприятливі погодні умови, підрядні організації розпочали роботи з поновлення дорожньої розмітки на тих ділянках вулично-дорожньої мережі, де вона не витримала гарантійний термін зносостійкості. Зокрема, вже поновлено елементи дорожньої розмітки на вулицях Березняківській, Юрія Шумського, Курнатовського, Милославській та інших.

Наразі також тривають тендерні процедури щодо визначення підрядної організації для виконання робіт з поновлення дорожньої розмітки на вулично-дорожній мережі столиці у 2018 році.

Планова щорічна робота комунальної корпорації «Київавтодор» у напрямку збільшення обсягів робіт з нанесення холодного двохкомпонентного пластику дає свої результати – вже на сьогодні не потребують щорічного оновлення розмітки основні магістралі міста: бульвари Лесі Українки, Дружби Народів, Тараса Шевченка, проспекти Академіка Глушкова, Миколи Бажана, Перемоги, вулиці Володимирська, Саперно-Слобідська, Кільцева дорога та багато інших.

Більше подробиць в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку