Головна  →  Новини  →  17 січня 2018

З ночі середи дорожники працюють у посиленому режимі

З ночі середи дорожники працюють у посиленому режимі

За прогнозами синоптиків, на киян очікують потужні снігопади. Вже у ввечері вівторка та у ніч проти середи, враховуючи невеликий сніг та мінусову температуру повітря, дорожники проводили превентивну обробку вулично-дорожньою мережі. До роботи були задіяні 180 од. техніки та 24 бригади з ручного прибирання.

З посиленням снігопаду зранку середи Київавтодор оперативно збільшив кількість спецтехніки та працівників з ручного прибирання, які забезпечують утримання доріг та вулиць столиці. Станом на 9.00 на дорогах столиці вже працювало 260 одиниць снігоприбиральної техніки та 50 бригад з ручного прибирання.

Першочергово проводилась обробка посипальними матеріалами вулиць магістрального значення, мостів та шляхопроводів, спусків та підйомів, а також вулиць, якими проходять маршрути руху громадського транспорту.

Малогабаритна спецтехніка та працівники з ручного прибирання задіяні до очищення від снігу та обробки протиожеледними матеріалами підходів до станцій метрополітену, підземних та наземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту та тротуарів, які обслуговують підприємства комунальної корпорації «Київавтодор».

Кількість техніки, задіяної до прибирання, збільшується і надалі в залежності від інтенсивності снігопаду. Ситуація на вулично-дорожній мережі знаходиться на постійному контролі, фахівці шляхово-експлуатаційних підприємств корпорації «Київавтодор» та диспетчери центрального диспетчерського пункту постійно відслідковують зміни погодних умов у реальному часі за допомогою метеорадара, метеостанцій та відеокамер.

Більше подробиць в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку