Головна  →  Новини  →  2 січня 2018

Вечірній Київ: "У Київавтодорі розповіли про рекорди 2017 року"

Вечірній Київ: "У Київавтодорі розповіли про рекорди 2017 року"

У 2017 році у столиці в рамках реконструкції, капітального, поточного (середнього) ремонту, а також ремонту внутрішньоквартальних проїздів та прибудинкових територій відремонтували рекордні 301,4 км покриття. Про це повідомили в прес-службі КК "Київавтодор".

- Кільцева дорога, проспекти Повітрофлотський та Академіка Глушкова, бульвар Дружби Народів, Русанівська Набережна, вулиці Раїси Окіпної, Митрополита Андрея Шептицького, Васильківська, Льва Толстого, Набережно-Корчуватська, Григорія Сковороди, Михайла Бойчука, Михайлівська, Механізаторів та багато інших об’єктів вбралися у новий дорожній одяг упродовж року, - зазначили у прес-службі.

Також у 2017 році вперше за багато років в рамках капітального та поточного (середнього) ремонту відремонтовано 20 мостів та шляхопроводів, у тому числі шляхопроводи на просп. Науки, Одеській площі, Каховські шляхопроводи №1 та №2 біля метро «Лівобережної», шляхопровід на Либідській площі, міст ім. Є.О. Патона, міст Метро через р. Дніпро, Парковий пішохідний міст тощо.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/u-kyyivavtodori-rozpovily-pro-rekordy-2017-roku

Перейти до спискуВерсiя для друку