КМДА Київська міська державна адміністрація


17 жовтня 2017

Упродовж святкових вихідних дорожники ні на день не припиняли ремонтні роботи

Упродовж святкових вихідних дорожники ні на день не припиняли ремонтні роботи

14-15 жовтня, враховуючи дощову погоду, на численних об’єктах дорожньо-транспортної інфраструктури тривали підготовчі роботи – фрезерування, встановлення бортового каменю, ремонт зливоприймачів і оглядових колодязів та інші роботи, які виконуються як за сприятливих погодних умов, так і у мінливу погоду.

У понеділок, 16 жовтня, суха та тепла погода дозволила дорожникам на багатьох об’єктах провести і наступний етап робіт – асфальтування. Так, на транспортній розв’язці на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського були завершені роботи з влаштування верхнього шару дорожнього покриття проїжджої частини, на вул. Олени Теліги - влаштовано нижній шар дорожнього одягу на черговій ділянці від вул. Дорогожицької до вул. Мельникова, тривали роботи з влаштування нового асфальтобетонного покриття на тротуарах вул. Набережно-Корчуватської, Залізничного шосе тощо. Також продовжувалися роботи з влаштування сучасного полімерного покриття на Парковому пішохідному мосту.

Крім того, дорожники завершили роботи з ремонту прогонових будов Одеського шляхопроводу та влаштування арматурного каркасу монолітного поясу підпірної стінки зі сторони просп. Відрадного на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела.

Більше подробиць в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.