КМДА Київська міська державна адміністрація


3 серпня 2015

Намагалися як краще

Щоб не створювати незручностей автомобілістам, киянам і гостям столиці, комунальна корпорація «Київавтодор» намагається ремонтні роботи на масштабних об’єктах проводити у нічний час. Приклад тому - капітальний ремонт однієї з найбільш завантажених ділянок Києва – площі Перемоги.

Перекрити площу Перемоги вдень для проведення ремонтних робіт та асфальтування - означатиме утворення величезних заторів в центрі столиці та справедливі масові нарікання на непрофесіоналізм дорожників з боку учасників дорожнього руху.

Але, на жаль, нічні роботи дорожників подобаються не усім. У ніч з 30 на 31 липня деякі мешканці будиків на розі вул. Саксаганського, вул. Старовокзальної та вул. Жилянської викликали поліцію, аби припинити нічні ремонтні роботи. Всі аргументи дорожників щодо доцільності проведення робіт у нічний час та прохання з розумінням поставитися до тимчасових незручностей заради позитивних змін у стані доріг столиці, на жаль, не мали результату. На вимогу поліції дорожники були вимушені припинити роботи та перенести їх виконання на денний час п’ятниці.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.