Головна  →  Новини  →  3 серпня 2015

Намагалися як краще

Щоб не створювати незручностей автомобілістам, киянам і гостям столиці, комунальна корпорація «Київавтодор» намагається ремонтні роботи на масштабних об’єктах проводити у нічний час. Приклад тому - капітальний ремонт однієї з найбільш завантажених ділянок Києва – площі Перемоги.

Перекрити площу Перемоги вдень для проведення ремонтних робіт та асфальтування - означатиме утворення величезних заторів в центрі столиці та справедливі масові нарікання на непрофесіоналізм дорожників з боку учасників дорожнього руху.

Але, на жаль, нічні роботи дорожників подобаються не усім. У ніч з 30 на 31 липня деякі мешканці будиків на розі вул. Саксаганського, вул. Старовокзальної та вул. Жилянської викликали поліцію, аби припинити нічні ремонтні роботи. Всі аргументи дорожників щодо доцільності проведення робіт у нічний час та прохання з розумінням поставитися до тимчасових незручностей заради позитивних змін у стані доріг столиці, на жаль, не мали результату. На вимогу поліції дорожники були вимушені припинити роботи та перенести їх виконання на денний час п’ятниці.

Перейти до спискуВерсiя для друку