Головна  →  Новини  →  24 липня 2015

Комунальна корпорація «Київавтодор» здійснює полив проїжджої частини доріг в посиленному режимі

Комунальна корпорація «Київавтодор» здійснює полив проїжджої частини доріг в посиленному режимі

У зв’язку зі спекотною погодою у столиці підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» посили полив доріг міста. У дві зміни в цілодобовому режимі на дорогах Києва працюють 53 поливомиючі машини. Лише за два останні дні для поливу було використано понад 2700 куб.м води.

Враховуючи прогноз Українського гідрометцентру та високий температурний режим у столиці, автодорівці продовживатимуть полив дорожньої мережі в посиленному режимі, що сприятиме як зменшенню випару шкідливих речовин від гарячого асфальтобетону у повітря, так і збереженню асфальтобетонного покриття доріг.

Комунальна корпорація «Київавтодор» нагадує учасникам дорожнього руху, що згідно з розпорядженням Київської міської державної адміністрації № 1173 від 07.07.2012 «Про обмеження руху великовагового автотранспорту на вулицях і дорогах м. Києва у зв’язку з підвищенням температури повітря» з 10.00 до 22.00 діє обмеження руху великовагових транспортних засобів на вулично-дорожній мережі м. Києва в період, коли температура повітря більше ніж +28 ºС.

Перейти до спискуВерсiя для друку