Головна  →  Новини  →  17 липня 2015

Працівникам Київавтодору вдалося встановити адресу пофарбованого огородження, та було висловлено претензію винуватцю і надано усну вимогу негайно очистити ФЕМ від залишків фарби.

Працівникам Київавтодору вдалося встановити адресу пофарбованого огородження, та було висловлено претензію винуватцю і надано усну вимогу негайно очистити ФЕМ від залишків фарби.

10 липня 2015 року на сторінці Неинтересный Киев було розміщено фотографію пофарбованого направляючого пішохідного огородження. Разом із огородженням було «пофарбовано» частину тротуару, який вимощений так званим ФЕМ (фігурний елемент мощення) – у народі – тротуарна плитка. Ця фотографія викликала певний резонанс та обурення відвідувачів сторінки; не могла залишити поза увагою фотографію і комунальна корпорація «Київавтодор».

На жаль, по фотографії було важко встановити адресу пофарбованого огородження, проте працівникам Київавтодору це вдалося: злощасне огородження встановлено на перехресті вулиць Льва Толстого та Терещенківській. При виїзді на місце було з’ясовано, що огородження було пофарбовано за власною ініціативою власником одного з МАФів, що знаходиться безпосередньо за конструкцією. Телефоном представником КК «Київавтодор» було висловлено претензію власнику торгової точки та надано усну вимогу негайно очистити ФЕМ від залишків фарби. Власник МАФу пообіцяв виправити ситуацію у найкоротшій термін. КК «Київавтодор» триматиме ситуацію під контролем аж до повного наведення ладу на вказаній ділянці тротуару.
Комунальна корпорація «Київавтодор» висловлює щиру подяку всім активним мешканцям Києва, у тому числі і користувачам Фейсбук, за небайдуже ставлення до комунальних проблем міста. Впевнені, що разом ми зможемо навести порядок на вулицях нашого любимого міста.

Перейти до спискуВерсiя для друку