Головна  →  Новини  →  19 червня 2015

Дорожник на один день.

Дорожник на один день.

Днями у гостях на об’єктах комунальної корпорації «Київавтодор» побували відомі радіоведучі програми «Будильники на Русском»: Сергій Федотов, Наташа Довлатова та Кірілл Капустін. У рамках проекту «Капустін змінює професію» один з ведучих, а саме Кірілл Капустін, спробував себе у ролі дорожника на один день.

Ведучий, прибувши на об’єкт в Деснянській район столиці, спочатку послухав про особливості роботи працівників автодорожньої галузі від переможця конкурсу радіопроекту -  майстра дорожньо-ремонтної дільниці КП ШЕУ Деснянського району Владислава Виноградова. Після отримання «новопризначеним» спецодягу дорожні робітники показали Кіріллу Капустіну, як слід працювати при виконанні ремонтних робіт та керувати дорожньою технікою.

Під час акції на об’єкті були присутні генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв та в. о. начальника КП ШЕУ Деснянського районуСергій Головченко.

Про всі пережиті емоції та отриманий досвід радіоведучі розповіли у своїй радіопрограмі. За словами самих ведучих, дана акція допомогла на власному досвіді дізнатися більш детально про тяжку працю людей, причетних до дорожньої галузі, та розвіяти стереотипи щодо «Київавтодору».

Перейти до спискуВерсiя для друку